кадри и видео: Нова твВсичко е траело само няколко минути. Целият

...
кадри и видео: Нова твВсичко е траело само няколко минути. Целият
Коментари Харесай

Едно от момичетата, нападнати в офис на ЛГБТИ: Боян Расате нахлу вътре и ме удари в лицето

кадри и видео: Нова тв

Всичко е траело единствено няколко минути. 

Целият офис е изпотрошен, 

Група мъже нахлуха в офис на ЛГБТИ организация. Хората, които са били в постройката, настояват, че целият им офис е изпочупен. В ефира на „ Събуди се " пострадалите девойки описаха какво тъкмо се е случило.

„ Физически съм добре. Нараняването е минимално. Психически съм много уплашена. Имахме събитие и към 17.30 ч. се почука на вратата. Едно момиче стана да отвори. Аз също отидох, с цел да видя кой е. Влезе група, ръководена от Боян Расате. Започнах да крещя, че не може да влизат и тогава той ме удари. Започнаха да чупят всичко в близост. Всичко продължи няколко минути. Звъннах на 112 ”, описа  Глория Филипова.



„ Въведохме петиция против закононарушенията, провокирани от хомофобски подбуди. Имаше закани, лепяха ни стикери по вратата ”, описа Мануела Попова.



Нова тв потърси за коментар и самия Боян Расате.

„ Гражданските ми права разрешават да се въздържа от коментар. Общността не би трябвало да се изненадва от сходни набези. Те се занимават с агитация измежду малолетни. Съвсем естествено е в миналото да се случи нещо сходно, съобщи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР